Drukkerij J&J

kopieer-, print- & drukwerk
kleur & zwart-wit
voor bedrijven & particulieren

Print- & kopieerservice

kleurenprinter en kopieermachine

Kopiëren

In het digitale tijdperk moeten we toch nog wel eens een kopietje hebben, van b.v. een paspoort of rijbewijs. Veel machines kunnen een behoorlijke afbeeldingskwaliteit produceren, maar met de goed onderhouden kopieermachines van Drukkerij J&J, met schone en krasloze glasplaten en professionele bediening, krijgt u een optimaal resultaat. En loopt u nog steeds te modderen met uitvergroten? Laat het door ons doen voor een beter resultaat met minder verspilling en uiteindelijk daardoor ook nog eens goedkoper!

U kunt bij ons terecht voor kopieën in zwart-wit en kleur op zowel A4- als A3-formaat. Bovendien heeft u keuze uit verschillende papiersoorten qua dikte, gladheid en kleur.

Printen

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het uitprinten van uw bestanden. We kunnen u assisteren en tips geven voor b.v. het uitprinten van verslagen (met het oog op inbinden) of voor uw papierkeuze (als u kaarten wilt maken). We printen op A4- en A3-formaat, maar wij leveren ook grotere (poster) formaten.

Het beste is het om uw bestand als PDF op te slaan. Andere zogenaamde open bestanden als van MS-Office Word, Publisher en Powerpoint hebben een groter risico dat er iets kan verspringen i.v.m. lettertypes en documentmarges. Adobe InDesign en Photoshop moeten echt als PDF opgeslagen worden voor betrouwbare afdrukken.

Lamineren

Wij kunnen uw prints lamineren tot A3-formaat: voor gebruik als pasjes, voor waterbestendig buitengebruik, een glossy fotoprint of een A3-formaat placemat!

Inbinden & perforeren

Bij Drukkerij J&J kunnen we verslagen, werkstukken, handleidingen of cursus materiaal inbinden met een ringrug van kunststof of metalen wire-O, eventueel met een transparante cover. Tevens kunnen we uw prints perforeren voor gebruik in ringbanden. Vraag naar de mogelijkheden.

Nieten & vouwen

Ook kunnen we brocheren: als een magazine in de rug nieten en vouwen. Dit doen we b.v. veel voor verenigingsblaadjes. Hiervoor moet uw bestand zich wel lenen of moeten papieren originelen wel de pagina’s op inslag hebben staan. We helpen u hier graag bij.

Snijden & rillen

Bij onze drukkerij kunt u dikkere pakketten papier laten snijden. Makkelijk om bijvoorbeeld snel veel flyers te maken, maar ook voor (uitnodigings)kaarten.

We hebben bovendien een rilapparaat om nette vouwen in dik papier te maken, zodat uw vouwkaarten er echt professioneel uit zullen zien. Ook ideaal voor tafel- en menukaarten.

Blokjes lijmen

We maken gelijmde blokjes in allerlei formaten, voor formulieren, bonnen en nota’s (eventueel met doorslagpapier in 2- of 3-voud) of voor schrijf- / notieblokjes. Ideaal voor horeca of bedrijfsadministratie, maar natuurlijk ook als relatiegeschenk te gebruiken.