Drukkerijjj

 

Print- & kopieerservice

 

kopieermachine

Kopiëren

In het digitale tijdperk moeten we toch nog wel eens een kopietje hebben, van b.v. een paspoort of rijbewijs. Veel machines kunnen een behoorlijke afbeeldingskwaliteit produceren, maar met de goed onderhouden kopieermachines van Drukkerij J&J, met schone en krasloze glasplaten en professionele bediening, krijg je een optimaal resultaat. En loop je nog steeds te modderen met uitvergroten? Laat het door ons doen voor een beter resultaat met minder verspilling en uiteindelijk daardoor ook nog eens goedkoper!
Je kunt bij ons terecht voor kopieën in zwart-wit en kleur op zowel A4- als A3-formaat. Bovendien heb je keuze uit verschillende papiersoorten qua dikte, gladheid en kleur.
 

Printen

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor het uitprinten van je bestanden. We kunnen je assisteren en tips geven voor b.v. het uitprinten van verslagen (met het oog op inbinden) of voor je papierkeuze (als je kaarten wilt maken). We printen op A4- en A3-formaat, maar wij leveren ook grotere (poster) formaten.
Het beste is het om je bestand als PDF op te slaan. Andere zogenaamde open bestanden als van MS-Office Word, Publisher en Powerpoint hebben een groter risico dat er iets kan verspringen i.v.m. lettertypes en documentmarges. Adobe InDesign en Photoshop moeten echt als PDF opgeslagen worden voor betrouwbare afdrukken.
 

Lamineren

A3-laminatorWij kunnen je prints lamineren tot A3-formaat: voor gebruik als pasjes, voor waterbestendig buitengebruik, een glossy fotoprint of een A3-formaat placemat!

Inbinden & perforeren

Bij Drukkerij J&J kunnen we verslagen, werkstukken, handleidingen of cursus materiaal inbinden met een ringrug van kunststof of metalen wire-O, eventueel met een transparante cover. Tevens kunnen we jouw prints perforeren voor gebruik in ringbanden. Vraag naar de mogelijkheden.
 
wire-O en vouwmachine

Nieten & vouwen

Ook kunnen we brocheren: als een magazine in de rug nieten en vouwen. Dit doen we b.v. veel voor verenigingsblaadjes. Hiervoor moet je bestand zich wel lenen of moeten papieren originelen wel de pagina's op inslag hebben staan. We helpen je hier graag bij.
 
bordschaarenrilapparaat

Snijden & rillen

Bij onze drukkerij kun je dikkere pakketten papier laten snijden. Makkelijk om bijvoorbeeld snel veel flyers te maken, maar ook voor (uitnodigings)kaarten.
We hebben bovendien een rilapparaat om nette vouwen in dik papier te maken, zodat je vouwkaarten er echt professioneel uit zullen zien. Ook ideaal voor tafel- en menukaarten.
 

Blokjes lijmen

We maken gelijmde blokjes in allerlei formaten, voor formulieren, bonnen en nota's (eventueel met doorslagpapier in 2- of 3-voud) of voor schrijf- / notieblokjes. Ideaal voor horeca of bedrijfsadministratie, maar natuurlijk ook als relatiegeschenk te gebruiken.